Google представить нові смартфони лінійки Pixel 7 травня

Після численний витоків ми нарешті побачимо офіційний анонс нових смартфонів від Google. Сьогодні в онлайн-магазині Google Store з’явилося зображення з написом «On May 7, something big is coming to the Pixel universe», що можна перекласти як «Щось важливе гряде у всесвіті Pixel 7 травня». Цілком ймовірно, що нам покажуть Pixel 3a і Pixel 3a XL. До речі, саме сьомого травня стартує конференція Google I / O 2019.

На даний момент відомо, що обидва смартфона можуть мати Qualcomm Snapdragon 670 в якості процесора, 4 ГБ оперативної пам’яті, а також основну і фронтальну камери на 12 і 8 Мп відповідно. 5,6-дюймовий екран Pixel 3a матиме дозвіл 1080х2220 пікселів, а 6-дюймовий екран Pixel 3a XL – 1080х2160.

Цікаво, що тизер виконаний в стилі промо-матеріалів четвертої частини «Месників». І це не випадково, адже Google також випустила і нову рекламу смартфонів Pixel 3 з нагоди додавання кількох нових персонажів Marvel в пакет анімованих стікерів Playmoji AR. Зокрема, до Залізного Людині, Капітану Америці, Халку, Небуле і соколине око приєдналися Воїн, Тор, Чорна Вдова, Ракета, Капітан Марвел і Окою. Сам рекламний ролик зроблений дуже якісно і дозволяє поглянути на події «Війни нескінченності» з боку звичайних людей.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.