Google тизерить анонс нових Pixel на початку травня

У інтернет-магазині Google Store з’явилася нова сторінка в стилі серії блокбастерів «Месники». У рекламному ролику смартфонів Pixel 3 знялися супергерої. Заголовок сторінки говорить: «7 травня зустрічайте нового героя».

Може йтися про смартфони Pixel 3a і 3a XL, витоки про які з’являються останні кілька місяців. Про снредньобюджетні новинки відомо практично все.

Pixel 3a отримає : OLED-дисплей 5,6 “з роздільною здатністю FullHD +, Snapdragon 670 з 4 ГБ оперативної пам’яті, батарею на 3000 мАг, основну камеру на 12 Мп і фронтальну на 8 Мп, швидку зарядку і чіп безпеки Titan M. Pixel 3a XL відрізняється 6-дюймовим екраном і батареєю ємністю 3400 мАг. Корпус виконаний з пластика, а на верхній межі присутній роз’єм для навушників.

Вартість молодшої версії складе 490-500 доларів, старшої – 590-600 доларів. Кілька днів тому Google підтвердила випуск смартфонів, випадково додавши пункт з ними на власний сайт.

7 травня – перший день конференції для розробників Google I / O 2019, в який традиційно проходить головний захід Keynote. Крім інформації про Android Q та інші софтові продукти, Google може розповісти і про нові Pixel.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.