Volkswagen представила новий концепт сімейства ID – великий електричний кросовер

На заході Brand SUV Night компанія Volkswagen представила новий концепт сімейства ID. – великий електричний кросовер ID. Roomzz.

Спереду встановлені інтерактивні матричні фари IQ.Light Matrix LED, ззаду – програмовані світлодіодні ліхтарі, малюнок яких можна персоналізувати, і вбудований прямо в скло додатковий стоп-сигнал.

На кожній осі концепту розташовано по електромотору (75 і 150 кіловат). Їх сумарна потужність становить 225 кіловат (306 кінських сил). За замовчуванням працює тільки задній: мотор на передній осі включається при пробуксовці коліс або примусово. З місця до «сотні» ID. Roomzz розганяється за 6,6 секунди. Максимальна швидкість – 180 кілометрів на годину.

Батарея ємністю 82 кіловат-годин підтримує традиційну зарядку по кабелю, а також бездротову індукційну. Зарядити акумулятор до 80 відсотків можна за 30 хвилин. На одній зарядці позашляховик проїде до 475 кілометрів.

Volkswagen ID. Roomzz обладнаний чотирма дверима зрушень. Під час посадки крісла повертаються на 20 градусів назовні, а після закриття дверей повертаються в початкове положення. У салоні мінімалізм і відсутність традиційної панелі приладів: її роль виконує скляна панель з інтегрованим кермом, 13,8-дюймовим екраном мультимедійної системи і проекційним дисплеєм з доповненою реальністю. Кермо має тач-панелі для перемикання режимів трансмісії і додатковий дисплей діагоналлю 5,8 дюйма. На ньому відображаються в тому числі підказки навігації.

Пасажири позашляховика сидять в чотирьох окремих кріслах, кожне з яких може приймати три положення. У ручному режимі ID. Drive вони встановлені вертикально у напрямку руху, підголівники підняті. У автономному режимі ID. Pilot крісла повертаються всередину на 25 градусів, а вибравши надбудову ID. Pilot Relax будь-яке сидіння можна відкинути назад. Вільний час в дорозі можна витратити на спілкування, відпочинок або роботу.

В оснащення Volkswagen ID. Roomzz також входить кліматична установка CleanAir з активною системою фільтрації, кількома профілями роботи і оцінкою якості повітря в салоні. Оббивка сидінь виконана зі штучної шкіри AppleSkin, в якій 20 відсотків поліуретану замінено на залишки яблук, отримані при виробництві соку. Підлога зроблена з дуба, а декоративні панелі – гнучкого матеріалу з текстильної основою і верхом зі шпону, на який за допомогою лазера нанесений візерунок.

Серійний варіант Volkswagen ID. Roomzz з’явиться в 2021 році. Це буде семимісний електричний кросовер для Китаю. Не виключено, що потім модель з’явиться і на інших ринках.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.