Мрія мільйонів: Nokia 9 PureView з п’ятьма камерами надійшов у продаж за шаленої ціною

Попит на мобільні пристрої по всьому світу стрімко зростає, активно цим користуються виробники з різних країн світу, бажаючи заробити на цьому гроші. Сьогодні, 13 квітня 2019 року, в продажу за шалено високою ціною надійшла мрія мільйонів, це флагманський смартфон Nokia 9 PureView, оснащений за останнім словом техніки. Він може похвалитися майже самим передовим «залізом» і масою інших особливостей, головною серед яких є камера з п’ятьма об’єктивами на тильній частині корпусу.


Саме на фотокамеру даного смартфона виробник вирішив зробити основну ставку. Він встановив в Nokia 9 PureView цілих п’ять об’єктивів, причому в кожному з них використовується дорога оптика від Zeiss. За рахунок цього користувачі можуть використовувати такі можливості, які недоступні навіть на Samsung Galaxy S10, Apple iPhone XS Max і Google Pixel 3 XL. У число таких входить, наприклад, можливість вибрати точку фокусування вже після знімка, і це просто неймовірно.

В іншому, смартфон може похвалитися 5,99-дюймовим P-OLED екраном з здатністю 2880 на 1440 пікселів (QHD), восьмиядерна процесором Qualcomm Snapdragon 845 з тактовою частотою 2,8 ГГц, графікою Adreno 630, 6 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам’яті , пятерной основною камерою з роздільною здатністю 12 Мп на кожен об’єктив, 20 Мп фронтальною камерою (одинарної), роз’ємом USB Type-C, а також акумуляторною батареєю ємністю 3320 мАг з підтримкою функції швидкої зарядки Quick Charge 3.0 потужністю 18 Вт.


Крім усього іншого, Nokia 9 PureView від фінської корпорації HMD Global володіє вбудованим в дисплей сканером відбитків пальців, підтримкою бездротової зарядки потужністю до 10 Вт за технологією Qi, модулями зв’язку Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 LE, A-GPS, 4G VoLTE, GLONASS і NFC для роботи з платіжною системою Google Play. Корпус телефону виконаний із загартованого скла Corning Gorilla Glass 5, а розміри його складають 155 x 75 x 8 мм, тоді як важить весь апарат всього 172 грами.

Прямо «з коробки» на мобільний пристрій встановлена ​​операційна система Android 9.0 Pie, а приємним бонусом є захист від води і пилу за стандартом IP67. Купити Nokia 9 PureView в Україні і в багатьох інших країнах світу можна починаючи з сьогоднішнього дня, де його продають за 24 600 гривень. На вибір пропонують тільки темно-синє забарвлення, а інші кольори можуть з’явитися у продажу пізніше.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.