Sony PlayStation 4 впаде в ціні до мінімально рівня за всю історію вже скоро

Ігрові приставки нинішнього покоління вже дуже сильно застаріли, тому що в продаж вони надійшли понад п’ять років тому, за які їх технічне оснащення стало слабким за сучасними мірками, адже нові процесори, відеокарти і інші елементи електронних пристроїв випускаються на ринок двічі на рік. У світлі всіх цих подій, а також появи в мережі величезної кількості чуток про консолі PS5, вже зовсім скоро станеться те, на що багато хто сподівається – Sony PlayStation 4 стане удвічі дешевшим.

Як повідомив аналітик Майкл Паркер, ігрова приставка PS4 від Sony стала користуватися серед покупців набагато меншою популярністю, ніж будь-коли раніше. Спостерігатися така ситуація почала ще в кінці 2018 року, але тоді все було не так помітно через підвищений ажіотажу зважаючи на новорічних розпродажів, однак ситуація прояснилася на початку 2019 року. Експерт переконаний в тому, що єдиний спосіб врятувати консоль від провальних продажів полягає в тому, щоб значно знизити її цінник по всьому світу.

Як вважає фахівець, грунтуючись на даних про продажі приставки, вже в найближчі кілька місяців Sony PlayStation 4 в два рази нищівно впаде в ціні, а станеться це, швидше за все, в травні. Якщо зараз цю консоль продають за $ 349 – $ 399, то вже незабаром її покупка обійдеться покупцям всього в $ 200, тобто в украй скромну суму грошей, дозволити собі віддати яку, напевно, може будь-хто. За рахунок цього виробник сильно підвищить інтерес покупців до PS4.

Більш того, продажу консолі нинішнього покоління в такому випадку будуть зберігатися на високому рівні і після запуску в продаж новенької PS5, яку, за чутками, продавати будуть за $ 500. Якщо експерт прав, а раніше він вже багато разів повідомляв достовірні відомості, то незабаром Sony PlayStation 4 неймовірно сильно подешевшає, ставши набагато дешевше і доступніше. За рахунок цього вона стане в рази більше привабливою в очах всіх покупців, адже вже зараз сотні приголомшливих відеоігор для неї можна купити за максимально низькою ціною.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.