Головна особливість Xiaomi Mi Band 4 здивувала всіх фанатів

З кожним днем ​​носимая електроніка стає все більш затребуваною серед користувачів, і у цього звичайно ж є ціла маса причин. Такі гаджети поступово отримують нові можливості, а їх вартість стрімко знижується через сильну конкуренцію і великих обсягів поставок. Уже в нинішньому 2019 року в продаж надійде така модель, як Xiaomi Mi Band 4. Вона отримає передове технічне оснащення, доступний цінник, шикарний дизайн і сучасне програмне забезпечення. Втім, це ще далеко не все.

За виробництво цього наручного гаджета у відповіді компанія Huami, яка вдає із себе суббренд Xiaomi, тобто даний виробник буде створювати фітнес-трекер Mi Band 4 на замовлення китайської корпорації, будучи при цьому його власністю. Глава даної компанії, Девід Цуй, повідомив про те, що новинка порадує всіх покупців унікальною особливістю, яку ніколи не можна було зустріти в продукції під фірмовим брендом, а також в будь-яких інших спортивних браслетах на ринку.

Таким чином, Xiaomi Mi Band 4 отримає щонайменше одну революційну особливість, яка повалить всіх покупців в шок, але офіційне джерело не поспішає її розкривати. Як стало відомо від ряду інсайдерів, новинка отримає ряд спеціальних модулів для того, щоб мати можливість робити ЕКГ. За рахунок цього користувачі трекера зможуть отримувати максимально докладні відомості про те, як працює їхнє серце. Зараз така ж можливість є тільки в годиннику Apple Watch Series 4.


За більш ніж півроку перебування на ринку, «яблучні» наручні годинники вже врятували життя десяткам людей по всьому світу, а оскільки Xiaomi Mi Band 4 виявиться набагато більш популярним, мова може йти про тисячі врятованих життів на рік. Щоб використовувати ЕКГ потрібно лише одягнути фітнес-трекер на руку, після чого прийняти горизонтальне положення і лежати кілька хвилин, не роблячи ніяких дій. Слідом за цим наручний гаджет покаже, наскільки добре працює серце. Якщо будуть виявлені якісь порушення, він порадить як можна швидше звернутися до лікаря.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.