Acer TravelMate P614-51 – тонкий корпус і тривалий час автономної роботи

У рамках заходу в Нью-Йорку, компанія Acer представила не тільки нову лінійку ConceptD, але і ультрабук для корпоративного сегмента TravelMate P6.

Виходячи з назви, він орієнтований на тих, хто часто подорожує і змушений працювати в дорозі. Його товщина становить всього 16,6 мм, а вага 1,1 кг. Корпус захищений за військовим стандартом MIL-STD 810G.

Ми раді запропонувати нашим професійним клієнтам більш тонку і легку версію нашої популярної серії Acer TravelMate P6 з виключно довгим часом автономної роботи.

Верхня кришка відкидається на 180 градусів. Дисплей 14-дюймовий з роздільною здатністю FullHD і кутом огляду в 170 градусів. Екран сенсорний і захищений від подряпин склом Corning Gorilla Glass.

Працює ноутбук на Windows 10 Pro з процесором восьмого покоління Intel Core i7 і відеокартою NVIDIA GeForce MX250. Доступно до 24 ГБ оперативної пам’яті DDR4 і до 1 ТБ вбудованої.

Від одного заряду обіцяють до 20 годин автономної роботи. Підтримка швидкої зарядки – до 50 відсотків за 45 хвилин. 

Є NFC для безконтактної оплати та підтримка LTE (eSim) для того, щоб залишатися завжди на зв’язку. Wi-Fi стандарту 802.11ac 2×2 MU-MIMO. Порт Thunderbolt 3 забезпечує передачу даних до 40 Гбіт / с.

Розблокування за допомогою інфрачервоної камери і технології Windows Hello або сканера відбитків пальців.

Acer TravelMate P614-51 з’явиться в продажу на території Європи в червні. Вартість від тисяча двісті сорок дев’ять євро.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.