«Соколине око» отримає свій серіал на сервісі Disney +

«Соколине око», герой фільмів Marvel у виконанні Джеремі Реннера, отримає свій серіал у підготовлюваному стрімінговому сервісі Disney +. Про це повідомило видання Variety.

Джеремі Реннер, як і студія Disney, ніяких офіційних заяв з цього приводу давати відмовилися. За даними Variety, проект являє собою серію пригод, в якій Клінт Бартон (можливо, у виконанні Реннера) передасть естафету боротьби зі злом Кейт Бішоп. Згідно коміксами Marvel, вона є спадкоємицею «Соколиного ока» і частиною команди «Молоді Месники».

«Соколине око» у виконанні Джеремі Реннера вперше з’явився на екранах у фільмі «Тор». Потім він зіграв в картинах «Месники», «Месники: Ера Альтрон» та «Капітан Америка: Громадянська війна». Реннера в новому образі можна буде також побачити в «Месники: Фінал» з 29 квітня.

Раніше в мережі з’явилася інформація, що свої серіали на новому сервісі Disney отримають інші герої коміксів Marvel – «Червона відьма» і «Локі». 

Серіали «Шибайголова», «Джессіка Джонс», «Люк Кейдж», «Залізний кулак» і «Каратель», раніше виходили на Netflix, студія повертати на Disney + не планує.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.