Acer оновила лінійку Aspire

На презентації в американському Нью-Йорку корпорація Acer вже встигла представити свої нові ігрові пристрої, аксесуари лінійки ConceptD і Chromebook, а також ноутбук для корпоративних завдань –Acer TravelMate P6.

Однак, компанія не забула оновити і знамениту серію Aspire, презентувавши одразу три ноутбука: Acer Aspire 7, Aspire 5 і Aspire 3.

Acer Aspire 7

Флагманський представник отримав найсильніші характеристики. Корпус пристрою виконаний з металу. Діагональ сенсорного екрану складає 15,6 дюймів з роздільною здатністю FullHD і технологією Acer Color Intelligence.

Ноутбук оснащений процесором Intel Core i7 8-го покоління. В якості графічного прискорювача встановлений NVIDIA GeForce MX230. Оперативної пам’яті максимум 16 ГБ типу DDR4. В якості постійної пам’яті використовується PCIe SSD накопичувач з можливістю об’єднання в RAID-масив до 1 ТБ, а також жорсткий диск на 2 ГБ. 

Адаптер бездротового зв’язку Wi-Fi підтримує технологію MU-MIMO. Клавіатура також отримала підсвічування. Для кращого звучання впроваджено технологію Acer TrueHarmony. З портів: HDMI і USB 3.1. Увійти в пристрій можна за допомогою сканера відбитку пальців. Вага новинки становить 1,7 кг.

Продаж стартує в липні.

Acer Aspire 5

Середня модель лінійки оснащена 15,6-дюймовим FullHD дисплеєм з технологією IPS і підтримкою Acer Color Intelligence. Кришка дисплея виконана з алюмінію і має товщину 7,82 мм. Загальна товщина пристрою – 17,95 мм.

Як процесор встановлений Intel Core i7 8-го покоління. А ось відеоприскорювач може бути двох типів: NVIDIA GeForce MX250 або AMD Ryzen 2-го покоління з Radeon Vega Graphics і дискретною графікою Radeon RX 540. Не залишили Aspire 5 і без Acer TrueHarmony і вбудованого сканера відбитків пальців.

Старт продажів намічений на липень. 

Acer Aspire 3

Ця версія отримає той же процесор і відеоприскорювач що і Acer Aspire 5, а саме: Intel Core i7 8-го покоління і NVIDIA GeForce MX250 або AMD Ryzen 2-го покоління з Radeon Vega Graphics і дискретною графікою Radeon RX 540.

Однак, модель буде поставлятися відразу з трьома варіантами діагоналі дисплея: 14, 15,6 і 17 дюймів. Усе з розширенням FullHD і технологією Acer BluelightShield із захистом очей від синього випромінювання дисплея.

Об’єм оперативної пам’яті типу DDR4 складе максимум 16 ГБ в залежності від комплектації. З постійної пам’яті: PCIe SSD на 512 ГБ і жорсткий диск на 1 ТБ. З портів: HDMI і 3 USB. Версія на 17 дюймів отримає навіть вбудований DVD-привід.

Початок продажів аналогічно з липня.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.