Microsoft дозволила витягувати флешки без «безпечного вилучення»

В оновленні Windows 10 з індексом 1809, яке відоме під назвою October 2018 Update, Microsoft змінила принцип роботи системи із зовнішніми дисками. Відомо про це стало тільки зараз – компанія опублікувала довідковий матеріал.

При роботі з зовнішніми накопичувачами, Windows використовує дві політики «Швидке видалення» або «Підвищення продуктивності». Перша управляє операціями так, щоб USB-накопичувач був готовий до видалення в будь-який час. Другий варіант кешує на флешках дані, щоб забезпечити найкращу швидкість.

Починаючи з Windows 10 1809 за замовчуванням використовується політика «Швидке видалення». Тепер необов’язково користуватися функцією «Безпечне видалення», яка запобігає пошкодженню вмісту або пристрою, зупиняючи обмін даними. При цьому, як і раніше не рекомендується виймати накопичувач під час активного копіювання.

Microsoft розповіла, як можна вручну змінити обрану політику. Для цього після правого кліка миші по «Пуску» потрібно вибрати “Керування дисками”, там натиснути на необхідний диск, вибрати «Властивості» і перейти на вкладку «Політика».

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.