Xiaomi Mi Band 4 здивує фанатів своєю ціною

Створити якісний гаджет вкрай складно, тому що він може коштувати надто багато, в результаті чого його покупку зможуть дозволити собі лише деякі покупці, або ж дизайн виявиться жахливим до такої міри, що наручні пристрій доведеться ховати під одягом. На щастя, новинка в особі Xiaomi Mi Band 4 виявиться позбавлена ​​всіх цих недоліків, а в продаж надійде вона вже зовсім скоро, про що повідомило офіційне джерело в соціальній мережі Weibo.

Фінансовий директор бренду Huami Девід Цуй заявив про те, що фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 4 абсолютно точно вийде на ринок вже в нинішньому році, а його розробка в повній мірі завершена. В даний час ведеться створення і поліпшення програмного забезпечення для спортивного браслета, щоб він став максимально зручним з точки зору використання. Не можна не помітити, що Huami – це дочірня компанія Xiaomi, яка створювала всі моделі Mi Band, починаючи з самого першого покоління, випущеного на ринок майже 5 років тому.

При цьому офіційне джерело заявив про те, що в найближчі півтора місяця Xiaomi Mi Band 4 на ринок абсолютно точно не вийде, тобто чекати його презентації раніше кінця травня точно не варто. Втім, цілком собі очевидно, що даний наручний гаджет абсолютно точно анонсують вже в червні-липні нинішнього року, а його продажі повинні початися через один-два тижні з моменту презентації. Це означає, що цей трекер швидко стане вкрай популярним серед покупців.

Відомо, що виробництво новинки почнеться більш ніж за один місяць до початку продажів в магазинах, а потрібно це для того, щоб постаратися уникнути дефіциту на старті продажів, хоча домогтися цього, швидше за все, ніяк не вийде. При цьому фінансовий директор Huami зазначив, що новинка в особі Xiaomi Mi Band 4 зможе похвалитися щонайменше однієї дійсно новою функцією, якої ніколи не було в попередніх моделях серії. Це GPS або ж можливість робити ЕКГ. Коли новий фітнес-трекер надійде в продаж, коштувати він буде не більше $ 30.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.