Смартфони Xiaomi, Samsung, Huawei і Apple стануть набагато дорожче

Світова економіка стрімко розвивається, і у цього є ціла маса причин. За рахунок цього доходи всіх людей в світі поступово збільшуються, а разом з тим зростають і ціни на все навколо. Сьогодні, 10 квітня 2019 року, стало відомо про те, що смартфони Xiaomi, Samsung, Huawei і Apple стануть набагато дорожче, ніж будь-коли раніше. Станеться це відразу через п’яти причин, і вони стосуються не тільки України, але й інших країн світу, тобто цінники на продукцію даних виробників зростуть по всьому світу.

Справедливості заради слід зазначити, що зростання цін також торкнеться продукцію Sony, LG, Lenovo, Meizu, Oppo, Vivo і будь-яких інших брендів, так як правила ринку єдині для всіх. Головна причина підвищення цін на мобільні пристрої в майбутньому полягає в тому, що робоча сила і ресурси подорожчають, а це призведе до збільшення собівартості всієї продукції, в зв’язку з чим виробникам і доведеться зробити свою електроніку більш дорогої для всіх покупців.

Також не варто забувати про ускладнення технічних процесів, а також, крім того, про підвищення складності розробки. Через це виробникам смартфонів доводиться вкладати все більше і більше грошей у створення нових моделей, а стосується це навіть бюджетних апаратів. Відомо, що за останні роки Xiaomi, Samsung, Huawei і Apple збільшили в більш ніж два рази витрати на створення нових технологій і інженерних рішень, і це в якійсь мірі негативно позначилося на вартості їх продукції.

Доповнюється дана картина ще й тим, що по всьому світу, в тому числі в США і Китаї, ростуть різні мита і збори, а діють вони як на імпортовану, так і на продукцію, що експортується. У зв’язку зі стрімким розвитком технологій збільшуються і витрати на рекламу, тобто компаніям доводиться витрачати все більше грошей на просування своєї фірмової продукції по світовому ринку. Через всіх п’яти даних причин вже в недалекому майбутньому всі мобільні пристрої в світі стане значно дорожче, ніж в даний час.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.