Samsung Galaxy S10 нищівно сильно впав в ціні за місяць з початку продажів

З кожним днем ​​смартфони стають все більш просунутими і цікавими, ніж раніше, а активно сприяє цьому купівельний попит, адже нові моделі купують навіть активніше, ніж старі. Це мотивує виробників вкладати більше грошей в даний сегмент ринку. Рівно один місяць назад на території України, а також безлічі інших країн світу, розпочався офіційний продаж флагманського телефону Samsung Galaxy S10, який був оцінений в 31 562 гривень, тобто в вкрай велику суму грошей.

Багато людей за місяць встигли стати його власниками, але віддавати за нього стільки грошей точно не варто, тому що всього за 30 днів флагман Samsung Galaxy S10 нищівно сильно впав в ціні, ставши набагато дешевше в порівнянні з ціною на старті продажів. Дослідження ринку виданням Tehnofan.com.ua дозволило встановити, що тепер купити даний телефон топового рівня можна за 20 885 гривня, тобто він став дешевше більш ніж на 10 000 гривнів, а це вже багато про що говорить. Це вже цілком справедлива ціна за, мабуть, кращий телефон з усіх, що працюють на Android.

За зниженою ціною флагман південнокорейської корпорації продають десятки магазинів в України, а на вибір можуть запропонувати чорну, зелену і білу забарвлення, у всіх з яких Samsung Galaxy S10 виглядає просто приголомшливо. Головне купувати смартфон в таких торгових точках, які продають його сертифіковану для російського ринку версію, щоб можна було розраховувати на офіційну гарантію від виробника. Втім, для тих хто хоче заощадить ще більше, краще подорожчати ще 1 – 2 місяці.

За цей термін цінник опуститься ще нижче, що зробить даний смартфон дешевше і доступніше. Смартфон Samsung Galaxy S10 оснащений 6,1-дюймовий Dynamic AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 3040 на 1440 пікселів (QHD +), восьмиядерна процесором Exynos 9820 з тактовою частотою 2,73 ГГц, графікою Mali-G76 MP12, потрійний основний (12 Мп + 12 Мп + 16 Мп) і 10 Мп фронтальною камерами, 8 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам’яті, роз’ємами USB Type-C і 3,5 мм для навушників, а також акумуляторною батареєю ємністю 3400 мАг з підтримкою швидкої зарядки.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.