Концепт iPhone 11 і 11R з USB-C і реверсивною бездротовою зарядкою

Концептмейкер Gunho Lee випустив новий ролик з презентацією вигаданого iPhone 11 і більш бюджетного 11R. У відео описуються функції, які могли б з’явитися в наступному поколінні смартфонів Apple.

Грані пристроїв скошені, як в iPad Pro або iPhone SE, а порт Lightning замінений на USB-C. Потрійний модуль камери в iPhone 11 розміщений вертикально, а не в квадраті, як повідомлялося в попередніх витоках.

Під екраном розміщується оновлений Touch ID, виріз в дисплеї з Face ID зберігається. iOS 13 отримає режим Split View і перероблені вбудовані додатки.

Бездротова зарядка зберігається, крім того, додається функція PowerDrop, що дозволяє заряджати інші пристрої від корпусу iPhone. Така ж можливість є в Samsung Galaxy S10 і Huawei Mate 20 Pro. Аксесуари під назвою AirBattery являється приєднуваним магнітами зовнішнім акумулятором.

Це не перший концепт iPhone 11 та iOS 13. У січні Bloomberg повідомляв, що головні зміни в дизайні смартфонів відбудуться в 2020 році, в цьому Apple сконцентрується на функціональних новвоведение.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.