Apple готує конкурента Huawei Pro P30

Дуже довгий час компанія Apple вважалася кращою на ринку мобільної техніки, яка випускає смартфони з якісними камерами.

Однак, за останні 2-3 роки багато що змінилося. Китайські бренди разом з південнокорейським Samsung зуміли наздогнати американців і в чомусь їх перевершити.

Більш того, завдяки французькій компанії DxOMark у нас з’явилася можливість наочно побачити, який смартфон має кращу мобільну камеру. Кожен свій огляд вони оцінюють і виставляють пристроїв оцінки. Як результат, станом насьогодні, перші позиції DxOMark займають смартфони від Huawei, а ось Apple залишається лише на шостому рядку.

Такі рейтинги компанії не дуже влаштовують. Зараз вони роблять все для того, щоб стати на рівні з лідерами, і можливо навіть їх перевершити.

За останніми даними з китайських джерел, iPhone XI і XI iPhone Max повинні отримати 3 сенсора тилової камери. Головною особливістю нової камери буде ультраширококутний сенсор. Першими двома будуть стандартні, насьогодні, сенсори і ширококутний телеоб’єктив з двократним оптичним зумом.

Також, в смартфонах буде ще один додатковий сенсор ToF (Time of Flight camera), завдяки якому можна буде визначати відстань об’єкта до смартфона.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.