Найкращий у світі спортивний браслет Xiaomi Mi Band 4 Pro, і ось чому

У минулому 2018 році в продаж надійшов фітнес-трекер Mi Band 3 від компанії Xiaomi, який дуже швидко став популярним серед українців. Більш того, в даний час це найпоширеніший спортивний браслет серед користувачів по всьому світу, а розкуповують його з рекордною швидкістю. Втім, у нього є відразу кілька недоліків, і якби їх не було, такий трекер став би ще більш цікавим для широкого кола покупців. Розуміє це і виробник, тому всі недоліки свого попередника виправить Xiaomi Mi Band 4 Pro.


Як стало відомо сьогодні, 9 квітня 2019 року, фітнес-трекер нового покоління вийде на ринок в двох версіях, одна з яких виявиться звичайною, а інший – просунутої, отримавши, швидше за все, приставку «Pro» до своєї назви. У сертифікованих документах такі моделі записані під номерами XMSH07HM і XMSH08HM відповідно, а остання модель містить в собі такі можливості, про які ще недавно ніхто не міг навіть і мріяти, тому що електроніки з такими функціями на ринку просто не було.

Відомо, що Xiaomi Mi Band 4 Pro отримає модуль Bluetooth 5.0 LE для спілкування зі смартфонами і планшетами, до яких він буде підключатися через додаток Mi Fit, призначене для обміну різними даними. Само собою, що до моменту початку продажів нового фітнес-трекера фірмове ПО оновлять для гаджетів на базі Android і iOS, щоб всі користувачі могли його використовувати без будь-яких обмежень. Відомо, що новинка порадує всіх покупців кольоровим екраном з підтримкою сенсорного управління.

Дисплей виявиться захищений від фізичного впливу за допомогою загартованого скла, а ємність акумуляторної батареї виявиться на рівні 150 мАг, проти 110 мАг у Mi Band 3, але на автономності це ніяк не позначиться, тобто Xiaomi Mi Band 4 Pro зможе працювати на одному заряді по -колишньому близько 20 діб. Також даний фітнес-трекер повинен отримати ремінець з надійною застібкою і перфорацією, підтримку магнітної зарядки, барометричний альтиметр для вимірювання набраної висоти і, крім того, можливість робити ЕКГ. При таких можливостях у нового спортивного браслет не буде конкурентів на ринку, що зробить його кращим у своєму класі.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.