Як співробітники Apple створили круглу коробку для піци

Apple випустила нову рекламу на своєму каналі YouTube, яка, на відміну від багатьох попередніх, просуває відразу безліч різних пристроїв і сервісів, а також і їх використання в повсякденній роботі.

Цей трихвилинний ролик розповідає про одну командe, яка повинна представити свій дизайн круглої коробки для піци не тільки у вигляді ескізу, але і робочий прототип. У ролику можна помітити 12-дюймовий MacBookMacBook Pro, iMac, моделі iPadiPhone, Apple Pencil, Apple Watch, Siri, FaceTime, AirDrop, а також різні програми, в тому числі  Microsoft Excel

Відео закінчується слоганом «Так працює Apple», а опис з офіційного сайту пояснює, що продукти виробника допомагають співробітникам працювати більш продуктивно і творчо вирішувати завдання.

Коли люди мають можливість працювати так, як їм хочеться, з інструментами, які вони люблять, вони можуть виконувати свою кращу роботу і змінювати майбутнє свого бізнесу.

Варто зазначити, що прототип круглої коробки для піци, що вийшов в кінці, також є справжнім патентом Apple. У таких коробках блюдо подають в кафе офісів Apple – Caffé Macs. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.