Нова політика повернення коштів в PlayStation Store

Заборонивши рітейлерам продавати цифрові коди активації, Sony ввела нову опцію – повернення коштів за придбані ігри і підписки в PS Store.

Для будь-якого вже купленого тайтла встановлений термін в два тижні. Головна умова – не починати завантаження і установку ігри або додаткового контенту (DLC), інакше право «згоряє». Компанія настійно рекомендує відключити в налаштуваннях активовану за замовчуванням функцію «Автоматичне завантаження». Повернення відбувається не грошима, а кредитами на рахунок PSN, тому, виплату можна витратити тільки в магазині PlayStation.

Отримати кошти за передзамовлення можна також протягом 14 днів, але не пізніше дати релізу. Якщо ж покупка здійснена за три дні до виходу, діє класичний двотижневий термін. Уся сума повернеться на карту або електронний гаманець.

Нововведення торкнулося і підписок PlayStation Plus і PlayStation Now. Для них «рефандов» передбачено також протягом двох тижнів. Сума залежить від награних годин. Відігравши тиждень, користувач отримає назад вже меншу кількість грошей.

За особливо проблемні ігри, як Anthem, які викликали відключення консолі, кошти віддадуть в будь-якому випадку.

Для порівняння – в Steam повернення коштів передбачений навіть для вже завантажених тайтлів, час геймплея в яких склав менше двох годин.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.