Нова Windows 10 працює вдвічі швидше

Влітку 2015 року сталася то, чого багато хто давно чекали, а саме – компанія Microsoft випустила фінальну збірку операційної системи Windows 10 для комп’ютерів і планшетів, встановити яку в остаточному вигляді отримали змогу всі бажаючі. З тих пір для десятої «вінди» випустили відразу кілька великих оновлень, які значно її поліпшили, але від вкрай значних недоліків «вінда» все одно не позбулася. На щастя, все зміниться вже в 2019 році, тобто в найближчі кілька місяців.

Як стало відомо з опублікованого на офіційному сайті Microsoft технічної документації, вже в 2019 році відбудеться реліз нової версії Windows 10, яку зможуть встановити на свої комп’ютери, планшети та інші електронні пристрої всі бажаючі. На далеко не найпотужніших гаджетах нова «вінда» буде працювати вдвічі швидше, і це дозволить старої електроніці буквально літати. Досягти такого ефекту вдалося за рахунок відмови від безлічі зайвих і непотрібних можливостей.

Так, наприклад, керівництво американської корпорації нарешті визнало «живі плитки», які воно просував всім в нав’язливою формі більше п’яти років, повністю провальною ідеєю. Секрет в тому, що з нової Windows 10 приберуть безліч непотрібних функцій і можливостей, відмовившись також від таких елементів, які споживають багато системних ресурсів. За рахунок цього нова «вінда» виявиться не тільки простіше у використанні, але і значно швидше. За деякими даними, кодову назву великого оновлення – Lite.

Згадка такої збірки вже можна виявити в останніх білдах операційної системи Windows 10, а її повноцінна презентація, як вважають користувачі, трапиться в травні 2019 року, тобто вже зовсім скоро. В рамках цього заходу Microsoft розповість про нову збірці десятої «вінди» і, можливо, випустить її публічну бета-версію, встановити яку на свої електронні гаджети зможуть всі бажаючі. Головне розуміти і враховувати, що встановити дану ОС на свої комп’ютери і планшети зможуть тільки власники ліцензійних білдів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.