Canon представила камери з миттєвим печатанням і кишеньковий принтер

Компанія Canon анонсувала випуск нових компактних камер з функцією миттєвого друку: Zoemini S і Zoemini C. Крім того, фірма презентувала кишеньковий безчорнильний принтер.

Canon Zoemini S і Zoemini C

Обидві камери можуть миттєво роздрукувати отримані знімки на водовідштовхувальному фотопапері форматом 5 × 7,5 см за допомогою безчорнильної технології Zink. Для зручності створення селфі моделі отримали фронтальне дзеркальце. Поруч розташувався кільцевий спалах. Підтримка microSD присутня, як і роз’єм MicroUSB для зарядки пристроїв.

Старша версія з маркуванням S має камеру на 8 МП, а на додаток – Bluetooth для підключення до смартфону. Через фірмовий додаток Canon Mini Print для iOS і Android користувачі зможуть відправити картинку на друк або дистанційно керувати спуском затвора. Також можна накласти ефекти, опублікувати зображення у Facebook і Instagram або відправити його в «Google Фото» і Dropbox.

Доступні кольори: чорний матовий, перлинно-білий і «рожеве золото».

Молодша версія Zoemini C відрізняється більш слабкою 5 МП камерою, відсутністю бездротового зв’язку зі смартфоном і яскравою палітрою кольорів корпусу.

До обох моделей в комплекті йде 10 листів спеціального фотопаперу на липкій основі. Додаткові листи доведеться купувати блоками по 20 або 50 штук.

Принтер Canon Zoemini

Новинка отримала аналогічні камерам характеристики за винятком можливості фотографувати.

Крім того, принтер підтримує створення мозаїки: роздрук великих зображень з чотирьох або дев’яти невеликих знімків. Є можливість створення наклейок для прикраси ноутбуків, дзеркал і стін.

Вага становить 160 г, а габарити – 118 × 82 × 19 мм. Кольори корпусу: білий з рожевим золотом, білий з сріблом, чорний з блакитно-сірим.

Гаджети надійдуть у продаж в офіційному онлайн-магазині Canon і у роздрібних продавців в другій половині 2019 року.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.