Власник Samsung Galaxy Fold розповів про досвід користування

Після того, як Samsung представив гнучкий смартфон усім стало цікаво, як він функціонує в реальному житті.

Головному редактору порталу XDA Developers, Мішалов Рахману, вдалося зв’язатися з одним з перших власників гнучкого смартфона Samsung Galaxy Fold і розпитати його про досвід експлуатації пристрою.

Користувач зауважив, що місце згину внутрішнього екрану не тільки візуально помітно, але і відчувається пальцями. Утім, він стверджує, що якщо збільшити яскравість екрану до 70% і вище, то розгледіти цю смужку стає досить складно. У режимі ноутбука, коли половинки смартфона знаходяться під кутом в 90 градусів один до одного, Galaxy Fold працювати не може. У такій ситуації внутрішній дисплей залишається вимкненим, і включається він тільки тоді, коли апарат розкривається повністю.

Перемикання між екранами поки працює не так добре, як хотілося б. Наприклад, якщо розглядати сайт в Chrome на зовнішньому маленькому екрані, а потім розкрити апарат, то сайт відображається на внутрішньому дисплеї з деякою затримкою. У той же час, в перші миті він буде демонструватися в невеликому вікні, і тільки потім розтягнеться на весь екран. Варто зауважити, що на зовнішньому екрані Galaxy Fold відмінно працюють ігри та програми, в апараті дуже швидка пам’ять стандарту UFS 3.0. Також, смартфон можна похвалити за час автономної роботи. За цим параметром його порівнюють з Galaxy S10 +.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.