Apple порушує власні правила в сервісі Apple News +

Apple знову опинилася в центрі скандалу. На цей раз користувачі засуджують компанію за недавно анонсований додаток News +.

Як з’ясувалося, в додатку є функція «Спробувати» (Try it now), яка веде прямо на екран оплати підписки на новини і журнали.

Варто зауважити, що Apple вимагає від інших розробників ставитися уважніше до інформації, яку вони надають клієнтам. Тобто, користувачі повинні знати, що після закінчення безкоштовного періоду платна підписка буде автоматично продовжена, але може бути скасована в будь-який час.

News +

Однак, на екрані News + немає посилання ні на політику конфіденційності, ні на сторінку підтримки, ні на інформацію про те, як скасувати замовлення. Хоча компанія зазвичай відхиляє додатки з написом «Спробувати зараз». Оскільки, в цьому випадку, згідно з правилами компанії, «користувачі гарантовано будуть введені в оману».

Це не перший випадок, коли компанію спіймали на порушенні власних правил. Розробник раніше також розсилав небажані повідомлення з рекламою Apple Music, коли сервіс був вперше запущений. Аналогічна ситуація була з Carpool Karaoke.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.