Оновлення ПО для камери Sony α9 привнесло багато покращень

Sony випустила оновлення для своєї професійної повнокадрової камери α9  під номером 5.0. Нове програмне забезпечення додає новий режим автофокусу і покращує якість підсумкового зображення.

У камері з’явився режим фокусування в реальному часі Real-time Tracking. Крім цього, завдяки використанню алгоритмів ШІ, фотоапарат в режимі реального часу буде стежити за положенням очей. Функція працює автоматично у всіх режимах зйомки після половинного натискання на спуск. 

Камера краще відтворює кольори і володіє новим алгоритмом автоматичного балансу білого. Перероблений режим автофокусування, який дозволить створювати більш збалансовані фото при серійній зйомці. У режимі зйомки відео покращилася швидкість гібридного автофокусування.

В оновленні 5.0 з’явилася підтримка мобільного додатка Imaging Edge Mobile з додатковими модулями. Один з них – передача зображення з камери на смартфон разом з метатегами IPTC по протоколу FTP.

Завантажити нове оновлення можна на офіційному сайті компанії. У компанії також оголосили про швидкий випуск апдейта для програмного забезпечення 3.0 камер α7R III і α7 III: покращиться автофокус в реальному часі і по очах, з’явиться функція інтервального запису.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.