Huawei P30 Pro – новий рекордсмен в рейтингу DxOMark

На заході в Парижі Huawei представила свій новий флагман – P30 і P30 Pro. Фахівці DxOMark отримали новинку до анонса і вже опублікували результати тесту камер максимальної версії.

Huawei P30 Pro отримав 112 балів за фото і відеоможливості. Окремо це 119 балів за фото і 97 балів за відео. Це новий рекордсмен рейтингу DxOMark. При цьому, селфі-камера отримала всього 89 балів, що менше, ніж у Samsung Galaxy S10 +.

Серед плюсів камери Huawei P30 Pro виділили хорошу деталізацію і великий діапазон збільшення, хорошу цільову експозицію навіть при дуже слабкому освітленні, швидкий і точний автофокус, хорошу деталізацію при слабкому освітленні.

Мінуси: неприродна передача кольору неба при зйомці на вулиці, обмежений динамічний діапазон може привести до відсікання відблисків, діапазон артефактів зображення, в тому числі зсув відтінку, шум і втрата чіткості.

Huawei P30 Pro отримав потрійну камеру: 40 + 20 + 8 Мп, f / 1,6 + f / 2,2 + f / 3,4 і датчик ToF. Фронтальна 32 Мп. Є п’ятдесятикратний цифровий зум і десятикратний гібридний.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.