Знайдено тимчасове рішення по скороченню витрат заряду батареї Samsung Galaxy S10

Помилки в роботі датчика приближення і функції VoIP дзвінків більше не будуть витрачати зайвий заряд батареї

Як стало відомо, Samsung для виробництва смартфонів серії Galaxy S використовує власні процесори Exynos, а також чіпсети Qualcomm Snapdragon. За даними різних тестів, пристрої Galaxy S10 з Snapdragon 855 мають більш високу автономністю, ніж моделі з Exynos 9820.

Протягом останніх тижнів користувачі почали активно скаржитися на некоректну роботу датчика приближення. Samsung Galaxy S10 активує дисплей навіть коли знаходиться в сумці або кишені. В якості вирішення проблеми на даний момент рекомендують відключити функції Lift to Wake і Tap to Wake, щоб смартфон не включався від рухів і дотиків до екрану.

Інша проблема, з якою зіткнулися користувачі Galaxy S10 на базі Exynos, стосується використання VoIP дзвінків. Після запуску CPU Spy вдалося встановити, що при вхідних та вихідних дзвінках в додатках WhatsApp, Viber, Facebook Messenger і інших подібних виникає помилка, яка не дозволяє смартфону перейти в режим глибокого сну при простої. При перезавантаженні пристрою робота процесора нормалізується. Однак, якщо скористатися функцією VoIP дзвінків, то помилка з’являється знову.


Як варіант вирішення проблеми з витратою батареї рекомендується або перезавантажувати Galaxy S10 після кожного VoIP дзвінка, або зовсім не користуватися цією функцією поки ситуація не зміниться.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.