Nintendo представить дві нові консолі, від яких фанати будуть в захваті

Вже цього літа японська компанія випустить дві версії своєї ігрової приставки. Одна з них буде бюджетною моделлю

Американське видання The Wall Street Journal повідомляє, що японська компанія Nintendo активно працює над створенням двох нових версій ігрової консолі Switch. Представники WSJ повідомляють, що новинки можуть випустити вже цього літа і вони будуть відрізнятися не тільки дизайном, але і продуктивністю. Якщо вірити інформації інсайдерів, одна з версій є більш дешевим варіантом, тоді як інший пристрій отримає набагато більше функцій і створюється з прицілом на завзятих геймерів. Швидше за все, японці дійсно роблять відразу дві консолі, так як про це вже ходили чутки деякий час назад.

Співробітники The Wall Street Journal повідомляють, що дешева модель не отримає функцію вібрації і, ймовірно, у неї зовсім не буде знімних контролерів Joy-Con. Тобто, це буде монолітний мобільний пристрій з апаратними елементами управління, яке планують позиціонувати як доступний продукт. Багато хто навіть вважають, що дана версія консолі є певним наступником 3DS. Крім того, на початку лютого 2019 року видання Nikkei вже повідомляло аналогічну інформацію про відмову від знімних контролерів, нижчою ціною і компактних розмірах новинки від Nintendo. Так що якщо ви хотіли бюджетну портативну консоль – трохи почекайте.

Однак, від продуктивного пристрою японські розробники теж не відмовляються, адже це дозволить їм просувати більш привабливу графіку і нові проекти по культовим франшизам. На жаль, детальної інформації про флагманську модель консолі немає. Інсайдери лише повідомляють, що Nintendo влаштовує дизайн нинішньої консолі, а упор будуть робити саме на підвищенні продуктивності. Залишається лише сподіватися, що NVIDIA зможе представити якесь потужне рішення для нових портативних консолей японської компанії.

The Wall Street Journal стверджує, що нові версії ігрової приставки Switch, швидше за все, представлять на виставці E3 2019 червні.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.