Dyson V11: бездротовий пилосос з розумною адаптацією потужності та енергоспоживання

Компанія Dyson представила пилосос V11. Він працює від акумуляторної батареї і оснащений рядом інтелектуальних функцій і датчиків, які допомагають ефективніше прибирати поверхні.

Потужність всмоктування регулюється автоматично залежно від типу покриття. На основі цього і заряду акумулятора на рідкокристалічному дисплеї відображається інформація про те, скільки часу роботи залишилося. У зборі даних допомагають три мікропроцесора.

На дисплеї відображається інформація про поточний режим потужності, а також нагадування про чищення фільтрів і дані про виниклі проблеми. Якщо фільтр встановлений в блок неправильно, пилосос повідомить про це користувачеві.

Насадка з жорсткими нейлоновими і антистатичними вуглецевими щітинками одночасно вловлюють пил з килимів, щілин і твердих поверхонь. Двигун обертає щітку зі швидкістю до 60 об/сек. Система фільтрації затримує 99,97% мікрочастинок розміром до 0,3 мікрона.

У режимі «Еко» Dyson V11 здатний пропрацювати автономно до 60 хвилин, в «Турбо» для інтенсивного очищення – до 5 хвилин.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.