DxOMark оцінили сенсор беззеркальной камери Canon EOS R

Експерти DxOMark тестують вже третій сенсор камери в цьому місяці. На цей раз на черзі компактна бездзеркальна камера Canon EOS R. 

Canon EOS R – це перша бездзеркальна повнокадрова камера компанії. Тут встановлено 30,3-мегапіксельний CMOS-сенсор з процесором DIGIC 8, який забезпечує діапазон ISO від 50 до 102 400. Число точок фокусування досягає 5655. Безперервна зйомка досягає вісім кадрів в секунду.

Видошукач камери електронний 0,5-дюймовий OLED. Ззаду висувний 3,15-дюймовий сенсорний дисплей. Корпус виконаний з магнієвого сплаву.

У результаті тестування Canon EOS R отримав 89 балів. Такий результат гірший на шість балів, у порівнянні з найближчим конкурентом Nikon Z6. Але близький до дзеркальної камері Canon EOS 5D Mark IV, вартість якої значно вище. 

Незважаючи на такі показники, фахівці DxOMark вважають сенсор Canon одним з кращих за останній час:

Він дуже близький до того, що використовується у професійному EOS 1Dx Mark II, особливо в умовах слабкого освітлення і високих ISO.

З низьким рівнем шуму динамічний діапазон датчика значно поліпшується у порівнянні з його попередниками. Сенсор здатний обробляти висококонтрастні сцени, що особливо стане в нагоді в постобробці та знизить рівень шумів.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.