Sony PlayStation 4 пора вирушати на звалище

Будь-яка електроніка має властивість старіти, і в цьому немає нічого дивного, тому як більше і більшість виробників займаються її випуском, а це посилює конкуренцію. Все це приводить до того, що нові моделі з кожним роком випускаються все частіше і частіше, але тільки не ігрові приставки. Доступна зараз для покупки в магазинах Sony PlayStation 4 вийшла на ринок ще в кінці 2013 року, а з тих самих пір вона дуже сильно застаріла, і вже пора б викинути її на смітник.

На щастя, як вдалося з’ясувати, незабаром це станеться. Як передає видання Mice Times Asia з посиланням на президента Sony Interactive Entertainment Джона Кодера, керівництво японської корпорації нарешті визначилося з тим, коли на історії PlayStation 4 можна буде поставити крапку. Вдалося з’ясувати, що ще в кінці 2018 року приставка PS4 перейшла в завершальну стадію свого існування на ринку, тобто ще трохи і вона припинить своє існування. У такому випадку для неї перестануть випускати оновлення.

Крім того, при припинення підтримки, виробництво Sony PlayStation 4 припиниться, а разом з ним і продажу по всьому світу. Як стало відомо від офіційного джерела, підтримка нинішнього покоління ігрових приставок, в тому числі в версіях Slim і Pro, буде здійснюється до березня 2021 року, а потім на PS4 поставлять хрест. При цьому, швидше за все, виробництво консолі зупинитися за кілька місяців до закінчення терміну підтримки, щоб встигнути распрода по всьому світу вже випущені складські запаси.

Відмовитися від підтримки PS4 виробник збирається через те, що консоль вже дуже сильно застаріла, що визнає навіть керівництво Sony. Зараз вона вже бути не може задовольнити потреби розробників і геймерів, тому вже в найближчі два роки складається анонс і старт продажів ігрової приставки нового покоління, в якій достовірно поки що нічого невідомо. Як тільки вона вийде на ринок, Sony PlayStation 4 відразу ж відправиться на звалище, тому що користі від неї ніякої не буде.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.