Xiaomi представила Black Shark 2 з рідинним охолодженням

Як і очікувалося, Xiaomi анонсувала свій новий ігровий смартфон Black Shark 2. Він є продовженням минулої моделі зі вдосконаленими характеристиками.

Гаджет отримав OLED-дисплей від Samsung з діагоналлю 6,39 дюймів, роздільною здатністю Full HD + (2380 × 1080) і частотою оновлення в 120 Гц. Співвідношення сторін 19,5: 9. Під екраном знаходиться вбудований дактилоскопічний сканер. Компанія обіцяє зменшене мерехтіння екрану при низькій яскравості та зниження затримки відгуку до рекордних 43,5 мс.

Технологія Trueview Display автоматично підлаштовує кольори і температуру зображення на дисплеї в залежності від навколишнього освітлення.

Крім того, дисплей отримав унікальну фішку – Magic Press. Це технологія поділу екрана на дві частини, які по-різному реагують на силу тиску – розпізнається до семи рівнів натискання. 

Зверху дисплея і по краях розташувалися стереодинаміки.

У «Чорної акули» рідинна система охолодження з двошаровою випаровувальною камерою для захисту компонентів від перегріву при запуску важких тайтлів, як Fortnite або PUBG. Один шар використовується під час геймінга, а два – при одночасній грі та зарядці.

Решта специфікації:

  • Габарити : 163,61 × 75,01 × 8,77 мм, 205 г
  • Процесор : 8-ядерний Qualcomm Snapdragon 855, 2,84 ГГц, Adreno 640
  • Пам’ять : 6/12 ГБ оперативної LPDDR4x, 128/256 ГБ постійної UFS 2.1
  • Камера : 48 (f / 1,75) +12 Мп (f / 2,2) (основна подвійна), 20 Мп (f / 2,2) (фронтальна)
  • Батарея : 4000 мАг, Quick Charge (27 Вт, 5 хвилин зарядки – 30 хвилин гейминга)
  • ОС : Android 9 Pie
  • Зв’язок : USB Type-C, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0, GPS, LTE

Black Shark 2 також оснащений інтелектуальними антенами «X + 2» з додатковими бічними приймачами. 

Апарат поставляється у двох кольорах: «заморожене срібло» і «чорна тінь».

Продажі в Китаї вже стартували. Базова модель на 6/128 ГБ обійдеться в 3199 юанів, а старша на 12/256 вже в 4199 юанів. 

Подробиці виходу на міжнародний ринок поки невідомі.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.