Samsung Galaxy S8 колосально сильно впав в ціні

Здавалося б, що лише зовсім недавно в продаж надійшов флагман південнокорейської корпорації зразка 2019 року, але всі раніше випущені моделі мобільних пристроїв від даного виробника стали миттєво набагато дешевше. Як вдалося з’ясувати виданню Tehnofan в ході дослідження ринку цін на електроніку, флагман Samsung Galaxy S8 колосально сильно впав в ціні, ставши набагато дешевше і доступніше для покупки, ніж будь-коли раніше. Відтепер придбати цей апарат можна більш ніж в два рази дешевше, ніж на старті продажів.

У продаж мобільний пристрій з флагманської лінійки надійшло два роки тому, тобто в другому кварталі 2017 року. Купити Samsung Galaxy S8 на старті продажів всім пропонували за 27 000 гривень, але вже зараз придбати цей апарат можна за набагато більш привабливою ціною, а саме – за 9 600 гривень. За такою ціною даний телефон зараз продають десятки торгових точок, а пропонують вони чорну, фіолетову, блакитну, червону і золотисту забарвлення, у всіх з яких смартфон виглядає дуже навіть привабливо.

Деякі торговельні точки обіцяють навіть офіційну гарантію, але її наявність краще уточнювати при покупці. Якщо смартфон буде в сертифікованому для продажу в україні стані, на нього діє гарантія бренду терміном на 12 місяців в фірмових сервісних центрах Samsung, тоді як в інших випадках всі зобов’язання по ремонту лягають на плечі конкретної торгової точки. Смартфон Galaxy S8, будучи флагманом, оснащений 5,8-дюймовим Super AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2960 на 1440 пікселів (QHD +), а також 4 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної пам’яті.

В іншому, мобільний пристрій може похвалитися восьмиядерна процесором Exynos 8895 з тактовою частотою 2,3 ГГц, графікою Mali-G71 MP20, слотом для установки карт пам’яті microSD об’ємом до 512 ГБ включно, одинарної 12 Мп основною і 8 Мп фронтальною камерами, роз’ємами USB Type -C і 3,5 мм для навушників, захисним склом Corning Gorilla Glass 5, а також акумуляторною батареєю ємністю 3000 мАг з підтримкою функції швидкої зарядки. Габарити корпусу складають 148,9 x 68,1 x 8 мм, тоді як важить телефон всього 155 грамів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.