Samsung розробляє смартфон з камерами під дисплеєм

Samsung оголосила, що буде прагнути розміщувати камери під екранами смартфонів заради «ідеальних повноекранних» пристроїв. Про це розповів віце-президент південнокорейської компанії з мобільних комунікацій Ян Бен-Дук.

На думку виробника, першим кроком до пристрою без рамок став дизайн Infinity-O, який отримала лінійка Galaxy S10. Зараз в ньому використовується виріз для фронтальної камери, але в майбутньому дисплей позбудеться будь-яких «дірок».

Отвір в дисплеї [як у Galaxy S10] не один з варіантів дизайну, але є значним досягненням для створення повноекранного смартфона.

Керівник сподівається, що перші дисплеї з можливістю приховувати камери під дисплеєм з’являться вже до 2020 року. Технологія дозволить не тільки створити «повноекранний досвід», але і не завадить розробникам продовжувати трудиться над селфі-камерами для майбутніх пристроїв: перебуваючи під дисплеєм, вони не втратять якість зйомки.

Ян також повідомив, що компанія розглядає можливість розробки OLED-дисплея Crystal Sound, який замінює звичні динаміки. Аналогічну технологію використовує LG у своєму останньому смартфоні G8 ThinQ.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.