З’явилися характеристики складного Motorola RAZR 2019

Слідом за Huawei і Samsung, які представили свої інноваційні моделі на MWC 2019, Motorola готується випустити власну версію пристрою з гнучким дисплеєм під кодовою назвою Voyager.

Якщо апарати конкурентів-представники high-end класу, Voyager – складаний «бюджетник».

Згідно з інформацією XDA Developers, серцем смартфона стане 8-ядерний Qualcomm Snapdragon 710, що підтримує швидку зарядку Quick Charge 4+. У якості графічного чіпа виступить Qualcomm Adreno 616. Об’єм оперативної пам’яті складе 4 або 6 ГБ, а постійної 64 і 128 ГБ відповідно.

Діагональ основного екрану – 6,2 дюйма з роздільною здатністю 2142 × 876 пікселів (імовірно, OLED-матриця), а розширення зовнішнього дисплея в складеному стані – 860 × 600 пікселів. Точна діагональ останнього залишається невідомою.

Згідно з офіційним патентом Motorola, девайс буде виконаний в стилі легендарної розкладачки RAZR V3:

Кольори наступні: білий, золотистий і чорний.

Зовнішній дисплей буде служити для управління камерою, виклику Google-асистента і доступу до швидких налаштувань. Також він зможе використовуватися як Google-трекпад, допоможе переглядати час, повідомлення та керувати мультимедіа.

Інформація про камери і ультразвуковий дактилоскопічний сканер під дисплеєм поки відсутня.

Акумулятор помітно слабкіше конкурентів – всього 2730 мАг. Але не варто забувати, що екрани Huawei Mate X і Samsung Fold значно більші. Крім того, Voyager буде оснащений швидкою зарядкою Turbo Power на 27 Ватт, як і Moto G7 Plus.

Wall Street Journal заявляє, що стартова ціна складе 1500 доларів, що істотно нижче суперників – 2000 доларів за Galaxy Fold і 2400 євро за Mate X.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.