Концепт смартфона Huawei з двома дисплеями на основі патенту

Відомство з інтелектуальної власності Європейського союзу (EUIPO) опублікувало патент китайської компанії Huawei на дизайн смартфона з двома дисплеями. На основі зображень, прикріплених до документа патенту, портал LetsGoDigital створив концепт пристрою.

На задній стороні корпусу розташована потрійна основна камера, там же розміщений додатковий дисплей. Третій модуль, за прогнозами концептмейкерів, може отримати «суперзум», як в прийдешньому P30 Pro. 

Пристрій не має рамок за рахунок відсутності фронтальної камери. Щоб зробити селфі, потрібно скористатися допоміжним екраном. 

Інші виробники вже випустили смартфони зі схожим дизайном, наприклад, Vivo NEX Dual Screen. На відміну від останнього, пристрій від Huawei має менший розмір додаткового дисплея, імовірно, тільки для виконання певних завдань.

Портал передрікає, що цей дизайн, швидше за все, отримає пристрій лінійки Mate. У минулому році компанія показала  Huawei Mate 20 – з потрійною основною камерою, 8-ядерним чіпсетом HiSilicon Kirin 980, акумулятором потужністю 4000 мАг і 6,53-дюймовим IPS-дисплеєм.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.