Garmin MARQ – нова лінійка розумних годинників з GPS

Американська компанія Garmin представила лінійку розумних годинників для автогонщиків, пілотів літаків, капітанів кораблів, спортсменів і підкорювачів незвіданих місць – MARQ. Моделі відрізняються зовнішнім виглядом і функціями. 

У виробництві використовуються преміальні матеріали: титан, сапфір, кераміка, карбон, нейлон та італійська шкіра. Компанія гарантує стійкість пристроїв до високих навантажень, починаючи від перегріву, закінчуючи зануренням у воду.

Кожен пристрій вишуканий у своєму виконанні і надихає свого власника.

У всіх годинниках використовується власна ОС і п’ять кнопок для управління: на лівій стороні – включення підсвічування екрану, вгору/меню, вниз, на правій стороні – старт/стоп, назад/коло. Вміст дисплея відмінно читається навіть при сильному сонячному світлі.

Автономна робота всіх годинників однакова: до 12 годин роботи при постійному використанні, до 28 годин з включеним GPS, до 48 годин в ультра-режимі.

MARQ Driver

Модель для професійних гонщиків. Годинник виконаний в чорно-червоних тонах, ремінець з титану і силікону, корпус з алмазно-вуглецевим покриттям, матове керамічне кільце.

За замовчуванням в них завантажено 250 популярних гоночних трас. Завдяки GPS та встановлення маячків на карті, гаджет автоматично фіксуватиме час подолання кіл, найшвидше коло і максимальну швидкість.

Вага MARQ Driver 128 грам, здатні витримувати тиск до 10 ATM, титанова рамка з інкрустацією з кераміки, покриття дисплея – сапфір.

MARQ Aviator

Годинники для професійних пілотів і любителів. Виконано в класичному сріблястому кольорі з титановим 22 мм ремінцем і керамічним кільцем навколо циферблата. Відрізняються встановленою всесвітньою авіаційною базою даних, навігацією по заданому маршруту і одночасним відображенням декількох часових поясів.

Garmin випускає обладнання для літаків і вертольотів (наприклад, Black Hawk G5000H), тому годинник буквально впишеться в екосистему, дозволяючи будувати маршрут в додатку на iPad або на борту і відправляючи його на годинник для подальшого використання.

Вага MARQ Aviator 144 грами, захист корпусу 10 АТМ. Титанова рамка з інкрустацією з кераміки, покриття дисплея – сапфір.

MARQ Captain

Для тих, хто не уявляє своє життя без моря і часто подорожує на яхті. Колір синьо-сріблястий, ремінець жакардовий, виготовлений ремісниками на півдні Франції. 

Фірмовий циферблат відображає погоду, вологість і швидкість вітру. Аналогічно годиннику Driver, тут є функція автоматичного виміру часу в регатах: віртуальна лінія старту, час до старту і підказки переходу на інший галс. 

Вага гаджета всього 88 грам, титанова рамка з інкрустацією з кераміки, покриття дисплея – сапфір. Захист від занурення до 10 АТМ.

MARQ Athlete

Модель для легкоатлетів і скелелазів в чорно-салатових кольорах. Ремінець гумовий, вага годинників 94 грама, титанова рамка з інкрустацією з кераміки, покриття дисплея – сапфір.

Циферблат відображає в режимі реального часу V02 max і час відновлення. Годинники автоматично можуть вважати час кіл і відслідковувати дані бігової динаміки.

MARQ Expedition

Цей годинник для тих, хто любить підкоряти вершини гір і тривалі походи. Колір коричнево-сріблястий, ремінець з італійської шкіри «vacchetta», барометричні шкали і кільце з 360-градусним компасом. Шви ремінця покриті воском для захисту від вологи. Вага 87 грам.

Відображають топографічну карту і дані сходження в реальному часі. Датчик пульсу контролює вміст кисню в крові. Годинники сумісні з супутниковим комунікатором inReach Mini – з його допомогою можна передавати і приймати повідомлення в будь-якій точці земної кулі.

Про необхідність і корисність таких годинників на презентації особисто розповів італійський скелелаз, альпініст-висотник Сімоне Моро, що зробив 13 сходжень на восьмитисячники.

Усі новинки оснащені функцією безконтактної оплати Garmin Pay, підтримують музичні додатки Spotify і Deezer, а також супутники GPS, ГЛОНАСС і Galileo.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.