У мережу витекла дата виходу Ghost of Tsushima для PS4

Останнім часом Sony радує потужними ексклюзивами, змушуючи поринути у світ відеоігор на сотні годин. Найяскравішими представниками є God of War, Detroit: Become Human, Spider-Man.

Компанія не збирається на цьому зупинятися, підігріваючи інтерес до майбутніх проектів, таких як Days Gone, Shenmue 3 і Death Stranding. Терміни появи у продажу деяких з них намагаються тримати в секреті. У їх числі опинився і Ghost of Tsushima. Однак, уникнути витоків не вдалося. 

Так, шведський магазин Spelbutiken опублікував на сайті дату виходу новинки – 30 листопад 2019 року для PS4. Хтось може посперечатися, що це типове резервування магазином орієнтовної дати. Але все не так просто.

Як правило, таке бронювання ставиться на 31 серпня. До того ж 30 серпня ще і п’ятниця – стандартний день тижня для геймерських релізів. Після виявлення, дата зі сторінки новинки поспішно видалена.

Якщо збудуться і прогнози по Last of Us 2, вихід якої запланований на жовтень, поява на полицях Ghost of Tsushima цього літа було б логічно.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.