Ще більше смартфонів отримають бета-версії Android Q

Компанія Google в минулому році оголосила про підтримку бета-версій Android 9 Pie не тільки для лінійки Pixel, але і для інших пристроїв на операційній системі Android. Тепер стало відомо, що бета-версія наступного глобального оновлення під кодовою назвою Q буде доступна ще більшій кількості смартфонів.

Про це розповів представник компанії Ільян Мальчем в 110 епізоді подкасту Android Developers Backstage, де розробники обговорюють нові проекти Google. За його словами, число виробників, які беруть участь в бета-версії Android 10 Q, зросте в кілька разів.

Мальчем не назвав точну цифру, однак можна припустити, що учасники минулорічного тестування Android 9 Pie також отримають ранні бета-версії: Essential Products, HMD Global, OnePlus, OPPO, Sony, Vivo і Xiaomi. Можливо, до списку приєднаються BQ, GM, LG і Moto.

В цьому році Google проведе конференцію I / O 2019 з 7 по 9 травня в Каліфорнії. На ній буде представлена ​​Android Q, про яку вже відомо кілька подробиць: нова система навігації, аналог Face ID і багато іншого.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.