Apple втратила ключового свідка у судовому розгляді з Qualcomm

На останньому судовому розгляді по патентах Apple планувала використовувати свого зоряного свідка, але цього не сталося. Пізніше адвокат компанії заявив, що свідок втрачений і винна в цьому Qualcomm.

Чергові судові розгляди почалися на початку тижня, 4 березня. За словами Qualcomm, Apple порушила три їх патенти і вимагає компенсації в розмірі 1,41 долара за кожен випущений iPhone. У суперечці мова йде про iPhone 7, 8 і X.

Судовий процес триватиме вісім днів і в четвер, 7 березня, на ньому повинен був виступити Арджуна Шива – інженер і, за твердженням Apple, співавтор одного з трьох патентів. Однак, в реєстрації патентів його ім’я ніде не вказано, і Стівен Хеніхен, технічний директор Qualcomm і один з винахідників, спростував інформацію про причетність Шиви до розробки.

Адвокат Apple, Хуаніта Брукс, заявила, що свідок передумав давати показання в останній момент:

У Шиви є новий адвокат, який порадив йому не відповідати на питання Apple. Він повинен був прибути в Сан-Дієго в середу ввечері, але так і не сів у літак.

Залучити Шиву до відповіді можна б було за допомогою повістки, але Apple не буде вдаватися до таких дій. Хуаніта Брукс звинуватила Qualcomm у фальсифікації свідків і що тепер Шива є «зіпсованим свідком».

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.