Новий звіт повідомляє дату релізу Apple AirPods 2

У звіті сайту AppleSfera повідомляється дата початку продажів бездротових навушників Apple AirPods 2, чутки про які ходять останні місяці.

Джерело AppleSfera називає дату 29 березня. Він ґрунтується на скріншоті ПО для управління запасами продуктів і логістики Apple, на якому сказано, що оригінальні AirPods припинять поставлятися 28 березня.

Не виключено, що насправді 29 березня випустити не AirPods 2, а лише оновлений чохол з підтримкою бездротової зарядки разом зі станцією AirPower. На це вказує звіт OnLeaks, згадуючи, що AirPods 2 з’являться цієї весни.

Відомо, що 25 березня Apple проведе медіа-захід в театрі Стіва Джобса. З чуток, на ньому компанія презентує платну підписку на новинні видання в Apple News і стрімінговий відеосервіс, який зможе конкурувати з Netflix. Джерела вважають, що анонс не припускав апаратних новинок.

Очікується, що AirPods 2 з’являться в чорному варіанті, обзаведуться датчиком для відстеження пульсу, більш потужної аудіоскладової та зможуть постійно очікувати голосового виклику асистента Siri.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.