Перший смартфон Sony з підтримкою 5G

На виставці мобільних технологій Mobile World Congress 2019 японська компанія Sony представила відразу кілька новинок: флагманський Xperia 1 , середньобюджетні Xperia 10 і 10 Plus , а також бюджетник Xperia L3 . Крім цього, виробник привіз до Барселони ще один смартфон – Xperia з підтримкою 5G.

Два прототипи знаходяться на стенді Qualcomm, що не дивно, адже, обидві моделі працюють з чіпсетом Snapdragon 855. Чіпсет має додатковий модем X50 для роботи з мережами п’ятого покоління.

Продемонстровані моделі першого смартфона Sony з 5G мають таке ж співвідношення дисплея, як і недавно анонсований Xperia 1 – 21: 9.

Представник компанії також розповів, що Sony не знає, коли випустить смартфон з 5G на ринок. На їхню думку, на даний момент популярністю все ще користується 4G, і виробник в цьому році ще не готовий запускати гаджет з підтримкою новітнього зв’язку.

У рамках виставки прототип смартфона з 5G також показала OnePlus. Новинка отримає дисплей вище FullHD + і той же чіпсет Snapdragon 855 з модемом X50.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.