Xiaomi Mi 9: європейські ціни і приклади фото

Xiaomi на MWC 2019 знову представила свою флагманську модель Mi 9, де анонсувала її вартість і показала приклади фотографій, зроблені на смартфон.

Новинка  отримала 6,39-дюймовий дисплей, 8-ядерний процесор Snapdragon 855, бездротову зарядку з рекордною потужністю 20 Вт і акумулятор на 3300 мАг. На бічній грані є спеціальна кнопка для запуску «Google Асистента».

Сканер відбитків пальців знаходиться під дисплеєм, а селфі-камера помістилася в каплевидному вирізі. Дисплей смартфона захищає скло Gorilla Glass 6.

У Європі версія з 6 ГБ ОЗУ і 64 ПЗУ буде коштувати 449 євро, а за модифікацію з 6 ГБ ОЗУ і 128 ГБ ПЗУ доведеться віддати 499 євро. В Іспанії, Франції та Італії смартфон стане доступний з 28 лютого в трьох кольорах: синьому, чорному і фіолетовому. 

Крім цього, виробник опублікував фотографії, зроблені на флагманський Mi 9. Камера смартфона з трьох сенсорів на 48, 12 і 16 Мп з діфрагми основного датчика f / 1,75 володіє технологією Quad Bayer, яка об’єднує чотири сусідніх пікселів в один для поліпшення якості знімка.

Нагадаємо, що в рейтингу мобільних камер DxOMark смартфон набрав 107 очок за фото – це третій результат після Huawei Mate 20 Pro і P20 Pro, а також отримав перше місце за відео – 99 очок.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.