OPPO представила технологію 10-кратним збільшенням

У «мінус перший» день міжнародної виставки Mobile World Congress 2019, китайська компанія OPPO презентувала кілька нових технологій на заході під назвою «Get Closer». Перший з них – 10-кратний оптичний зум для мобільного камери.

Рішення включає три датчика зображення: основний з розширенням 48 Мп, ультраширокий на 16 Мп із захопленням 120 градусів, а також телефото-лінзу. Такий набір охоплює фокусну відстань від 16 до 160 мм, що і дозволяє здійснювати 10-кратне збільшення без втрат.

Основний і телеоб’єктив підтримують і оптичну стабілізацію зображення. Для того, щоб не збільшувати товщину телескопічної камери, довелося розмістити лінзи вздовж корпусу.

Наша місія полягала в тому, щоб розробити технологію камери, яка б зближувала клієнтів і дозволяла їм створювати контент так, як ні жоден інший виробник смартфонів, – керуючий директор OPPO Australia

Вперше технологію OPPO демонструвала для Китаю в січні цього року. У комерційних пристроях технологія з 10-кратним збільшенням з’явиться в другому кварталі 2019 року. Невідомо, чи стане компанія ліцензувати таку камеру, або залишить тільки для своїх смартфонів.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.