Vivo представила V15 Pro c висувною селфі-камерою

Китайська компанія Vivo показала на презентації в Нью-Делі смартфон V15 Pro. Директор зі стратегії бренду в Vivo India Ніпун Марія підтвердив, що це був глобальний запуск пристрою.

Новинка отримала 6,39-дюймовий дисплей Super AMOLED Ultra FullView з розширенням 2340 × 1080 пікселів, акумулятор потужністю 3700 мАг з підтримкою швидкої зарядки Dual Engine і фронтальну камеру з висувним модулем на 32 Мп.

Потрійна основна камера V15 Pro включає основний модуль на 48 Мп (f / 1.8), який використовує технологію Pixel Binning для отримання якісних знімків в умовах низької освітленості, а також надширококутний об’єктив на 8 Мп (f / 2.2) і об’єктив для глибини сцени на 5 Мп (f / 2.4).

Виробник оновив функціонал фірмового голосового асистента Jovi: з’явилося розпізнавання предметів на зображеннях і пошук потрібної платформи для електронної торгівлі. Vivo також повідомила, що смартфон навчився підтримувати нові голосові команди Google Assistant, наприклад, швидкий запуск AI Face Beauty для селфі-камери, очищення пам’яті, пошук по музичному альбому і багато іншого.

Пристрій працює на 8-ядерному процесорі Snapdragon 675 і має 6 ГБ ОЗУ і 128 ГБ постійної пам’яті. Є слот для карт пам’яті microSD до 256 ГБ. Операційною системою послужить Android Pie з оболонкою FunTouch OS 9.

Передзамовлення на V15 Pro почнеться з 28 лютого, а в продаж смартфон надійде 6 березня в двох колірних варіантах: Ruby Red і Topaz Blue. Його вартість – 28 990 рупій.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.