Шпалери Xiaomi Mi 9 будуть змінюватися протягом дня

Флагманський смартфон Xiaomi Mi 9 отримає динамічні шпалери. Заставка робочого столу буде змінюватися з плином дня. Про це оголошено в Twitter-акаунті компанії.

Судячи з фото, передбачено чотири стани для світанку, ранку, дня і вечора. Швидше за все, шпалери будуть змінюватися за поточним часом, або звірятися з розкладом світанків і заходів для поточного місця розташування.

Схожа функція з’явилася в настільній системі macOS Mojave, випущеній восени 2018 року. Як і в Xiaomi Mi 9, на стандартних динамічних шпалерах зображена пустеля.

Ще одна софтова особливість – настройка оформлення екрану в режимі Always On Display. Крім того, заявлений темний режим по всій системі, включаючи вбудовані додатки. Як вказує Xiaomi, використання чорних кольорів в оформленні знижує енергоспоживання екрану на 83% при максимальній яскравості.

Смартфон отримає потужну антену 4×4 MIMO з розумним перемиканням між мережами, інфрачервоний сенсор для управління побутовою технікою, подвійний модуль GPS і NFC для безконтактної оплати. Окрема кнопка на корпусі буде відповідати за запуск «Google Асистента».

Xiaomi Mi 9 буде представлений для китайського ринку 20 лютого. Основні характеристики і зовнішній вигляд флагмана вже відомі.

Всесвітній анонс відбудеться 24 лютого. Тоді ж вийде спеціальне видання Xiaomi Mi 9, присвячене виходу фільму «Аліта. Бойовий ангел».

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.