Apple випустить MacBook Pro 16 “, iPhone з двостороннім зарядкою і 6К-монітор

Авторитетний аналітик Мінг-Чі Куо випустив звіт для інвесторів, в якому розповів про плани Apple на найближчий рік. Якщо довіряти інформації експерта, компанія випустить кілька нових форматів пристроїв.

Як говорить Куо, iPhone 2019 року збережуть ті ж розміри, що і iPhone XS, XS Max і XR з діагоналями дисплеїв 5,8, 6,5 і 6,1 дюймів. Усі три не перейдуть на використання USB Type-C, як оголошувалось у витоках раніше.

iPhone 11 або XI також отримають поліпшені модулі зв’язку для навігації в приміщеннях, матовий скляний корпус, можливість заряджати інші пристрої бездротовим методом, модернізований Face ID, збільшені акумулятори й потрійну основну камеру. Який конкретно смартфон обзаведеться трьома сенсорами, не уточнюється.

Двостороння бездротова зарядка стане в нагоді для AirPods 2, які повинні бути представлені в першій половині цього року. Навушники поліпшать зв’язок по Bluetooth. Інші витоки говорять про нові датчики і чорний варіант.

Apple випустить дві моделі iPad Pro з поліпшеними процесорами, а також модель iPad зі збільшеним до 10,2 дюймів дисплеєм. Вийде також iPad mini 5 з оновленим чіпсетом.

Очікується MacBook Pro з дисплеєм від 16 до 16,5 дюймів з «абсолютно новим дизайном». Також, вийде 31,6-дюймовий монітор з роздільною здатністю 6К і особливим ​​підсвічуванням, що забезпечить «видатну якість зображення», а MacBook Pro 13 отримає опціональні 32 ГБ оперативної пам’яті (поточний максимум – 16 ГБ).

Обіцяний компанією модульний Mac Pro все ж вийде, каже Куо. Ще Apple розширить доступність електрокардіографа в Apple Watch для інших країн, а також випустить керамічну версію Series 4.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.