Як виглядає темна тема на смартфонах Xiaomi з MIUI 10

Закордонне видання FoneArena отримало призначену для розробників альфа-збірку глобальної версії MIUI 10 (оболонки для Android від Xiaomi), в якій виявило, що з’явилася темну тему інтерфейсу – природно, редактори порталу зробили скріншоти оновленої оболонки і поділилися ними на своєму сайті.

Як і слід було очікувати, темна тема робить фон у всіх системних додатках чорним. Крім програм, нова тема перефарбову панель повідомлень з усіма перемикачами, меню запущених додатків і розділи в настройках (правда, головний екран налаштувань залишається білим – мабуть, баг в альфа-версії прошивки для розробників). За повідомленнями FoneArena, темна тема стане доступна всім бажаючим з програми бета-тестування (в якій зареєструватися може кожен) з виходом прошивки MIUI 10 Global Beta версії 9.2.14.

Нагадаємо, Xiaomi вже почала працювати над великим оновленням для своєї прошивки – MIUI 11. Однак китайські розробники все ж вирішили привнести довгоочікувану темну тему в MIUI 10, а не зробити цю опцію родзинкою наступної версії своєї оболонки, що однозначно заслуговує на похвалу – користувачам не доведеться чекати довгий час релізу MIUI 11. Якщо вірити повідомленням китайських інсайдерів, оновлена ​​оболонка буде доступна для наступних пристроїв:
Mi 9 (ще не представлений)
Mi MIX 3
Mi MIX 2
Mi MIX
Mi Note 3
Mi Note 2
Mi Max 3
Mi Max 2
Mi Max
Mi 8
Mi 6X
Mi 6
Mi 5X
Mi 5s Plus
Mi 5s
Mi 5c
Mi Play
Redmi Note 7 Pro
Redmi Note 7
Redmi Note 6 Pro
Redmi Note 6
Redmi Note 5 Pro
Redmi Note 5
Redmi Note 5A
Redmi Note 4X
Redmi Note 4
Redmi 6 Pro
Redmi 6A
Redmi 6
Redmi 5 Plus
Redmi 5
Redmi 5A
Redmi 4X
Redmi 4A
Redmi 3S / 3X
Redmi S2
До розташованому вище неофіційному списку смартфонів, які нібито отримають заповітне оновлення, варто ставитися з часткою сумніву, оскільки MIUI 11 стане швидше, розумніші і функціональніша – навряд чи деякі старі смартфони зі списку від інсайдерів дійсно будуть підтримувати нову версію оболонки (їх продуктивності може бути просто недостатньо).

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.