Microsoft готує велике оновлення Windows 10 до 2020 року

Microsoft оголосила про ранню збірку операційної системи Windows 10 під кодовою назвою 20H1 для учасників програми Windows Insiders. Тестувальники звернули увагу, що глобальний реліз оновлення вийде тільки ближче до 2020 року.

На даний момент компанія займається осіннім оновленням 19H2, тому, незвично, що Microsoft вирішили розповісти про апдейт, який з’явиться тільки в наступному році. Передбачається, що реліз 20H1 готує для користувачів щось цікаве.

Збірка Windows 10 під номером 18836 була випущена для тестувальників, які вибрали варіант Skip Ahead для майбутніх версій Windows 10 – це означає, що вони автоматично переходять до найостанніших оновлень. За словами керівника програми Microsoft Windows Insider Дони Саркар, робота над деякими функціями для оновлення до 2020 року вимагає більш тривалого часу.

У квітні 2019 року Microsoft випустить квітневе оновлення для Windows 10. Воно має кодове ім’я 19H1 і привнесе нову світлу тему, поліпшення в центрі повідомлень та вбудованій «пісочниці» Windows Sandbox, підтримку смайликів Kaomoji, відділення асистента Cortana від пошуку Windows і нового компаньйона для програм Office.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.