Грабіжники викрали вантажівку зі смартфонами Xiaomi на суму 140 тис. доларів

Крадіжка телефону – звичайна справа, яка зустрічається в кожній країні. За статистикою, мобільні пристрої є одними з найбільш затребуваних речей серед кишенькових злодіїв. Більш серйозна форма крадіжки смартфонів здійснюється в роздрібних магазинах. Однак ніхто не міг припустити, що метою грабіжників може стати цілу вантажівку, що перевозить смартфони. Саме таке зухвале пограбування сталося нещодавно в Індії. Причому найцікавіше, що це були смартфони Xiaomi.

Як повідомляють місцеві новинні видання, вантажівка без будь-якого маркування, що відноситься до Xiaomi, перевозив цінний вантаж з виробничого майданчика Шрі-Сіті в місто Калькутта через село Дагадарті. Пограбування сталося в той момент, коли водій зупинився, щоб трохи відпочити. Його побили невідомі і прив’язали до дерева, а потім поїхали на вантажівці. За повідомленнями поліції, нападників було четверо, вони зупинилися в сусідньому селі, перенесли вантаж в інший автомобіль і зникли в невідомому напрямку. Про інцидент повідомили місцеві жителі, які виявили водія.

На думку правоохоронних органів, пограбування було заздалегідь сплановано, серед можливих підозрюваних – хтось із співробітників Xiaomi, який був інформатором. Досить імовірно, що вони знали, що знаходиться у вантажівці і точно знали його маршрут. Залишається додати, що вкрадені смартфони були як початкової, так і середньої цінової категорії (флагманів не було) на суму понад 140 тис. доларів. Індійському підрозділу Xiaomi, можливо, надалі слід посилити заходи безпеки для транспортування свого вантажу.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.