Xiaomi Mi Band 3 колосально звалився в ціні

Як показали результати нещодавно проведеного в Україні дослідження, за останній рік популярність спортивних браслетів на території країни збільшилася в цілих 3,3 рази, тобто неймовірно сильно. Посприяв цьому Xiaomi Mi Band 3, який став доступний для покупки на російському ринку в другій половині літа минулого року, але перший час цінники на нього були вкрай великими, в зв’язку з чим багато людей не стали його купувати, проте з тих самих пір ситуація так сильно змінилася, як тільки могла.


Вдалося з’ясувати і встановити, що Xiaomi Mi Band 3 колосально звалився в ціні, ставши більш ніж в два рази дешевше. Якщо ще зовсім недавно його реалізували за 1550 гривнів, то тепер зробити покупку можна всього за 727 гривнів.  Йдеться звичайно ж про оригінальний спортивному браслеті від відомого бренду, нехай і без модуля NFC, від якого все одно в Україні немає ніякого толку з огляду на те, що він здатний працювати тільки з платіжною системою Mi Pay, а така працює лише в Китаї і Індії ( віднедавна).

За зниженою ціною купити Xiaomi Mi Band 3 в Україні можна в більш ніж трьох десятках магазинів, всі з яких продають сертифіковану для українського ринку продукцію. У ряді випадків для покупки також доступні оригінальні силіконові ремінці, які бувають чорного, червоного і темно-синього кольорів. Наречений гаджет може похвалитися 0,78-дюймовим OLED-екраном з підтримкою сенсорного управління, а також, крім того, акумуляторною батареєю ємністю 110 мАг, яка забезпечує 2 – 3 тижні автономної роботи.

Для підключення до смартфонів на базі Android і iOS в трекері знаходиться модуль Bluetooth 4.2 LE, а для синхронізації браслета з мобільним пристроєм на останній потрібно встановити додаток Mi Fit. Спортивний браслет Xiaomi Mi Band 3 відстежує не тільки фізичну активність, але ще і якість сну. З його допомогою також можна легко і просто використовувати «розумний» будильник, щоб прокидатися в хорошому настрої. Зараз, на початку 2019 року, у всіх є відмінна можливість придбати це наручні пристрій на вкрай вигідних умовах.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.