Опубліковані специфікації Samsung A10, A20 і A30

Індійський портал MySmartPrice опублікував специфікації бюджетних смартфонів Samsung Galaxy A10, Galaxy A20 і Galaxy A30. Як і недавно анонсоване оновлення лінійки Galaxy M, ці пристрої призначені для індійського ринку, але глобальні версії також очікуються.

Модель Galaxy A10 буде мати пластиковий корпус, 6,2-дюймовий дисплей Infinity-V з розширенням HD +, 3 ГБ оперативної, 32 ГБ вбудованої пам’яті та Android 9 Pie «з коробки».

Для розміщення 5-мегапіксельної фронтальної камери на екрані Samsung використовує V-подібний виріз. Смартфон буде працювати на 8-ядерному процессорі Exynos 7884B з частотою 1,6 ГГц.

Замість сканера відбитків пальців, Galaxy A10 буде надавати захист за допомогою технології розблокування по обличчю Face Unlock. Також, смартфон отримає слоти для двох SIM-карт і карт пам’яті microSD, батарею ємністю 4000 мАг, порт microUSB. У продажу пристрій з’явиться в чорному і золотом кольорах.

У Galaxy A30 можна очікувати 6,4-дюймовий Super AMOLED-екран з роздільною здатністю Full HD + і процесор Exynos 7904 SoC.

Смартфон буде мати 16-мегапіксельну селфі-камеру з діафрагмою f / 1,9. Ззаду Galaxy A30 – основний датчик 16 Мп з діафрагмою f / 1.9 і ширококутний модуль 5 Мп з діафрагмою f / 2.2.

Мабуть, пристрій буде використовувати деяку форму «злиття пікселів» для поліпшення зображення. Інші функції, пов’язані з камерою, включають в себе AR-стікери, розмиття фону, виявлення дефектів, професійне освітлення, фокусування для Селфі і багато іншого. Смартфон можна буде придбати в чорному, синьому та білому кольорах.

Galaxy A30 буде доступний в двох конфігураціях пам’яті: 3 ГБ ОЗУ + 32 ГБ ПЗУ і 4 ГБ оперативної пам’яті + 64 ГБ ПЗУ. Для розширення пам’яті можна використовувати карти пам’яті microSD до 512 ГБ. Смартфон отримає слот для двох SIM-карт, порт USB Type-C і акумулятор ємністю 4000 мАг.

На відміну від інших моделей, про які було сказано вище, Samsung Galaxy A50 отримає вбудований сканер відбитків пальців. Смартфон оснащений трикамерним модулем ззаду і 25-мегапіксельною фронтальною камерою. Установка з трьома камерами складається з 25-мегапіксельного основного датчика з діафрагмою f / 1,7, датчика глибини 5 мегапікселів і 8-мегапіксельною надширокою камерою з фіксованим фокусом і діафрагмою f / 2,4.

Galaxy A50 також буде використовувати більш потужний процесор Exynos 9610 і дві конфігурації пам’яті: 4 ГБ ОЗУ + 64 ГБ ПЗУ і 6 ГБ ОЗУ + 128 ГБ ПЗУ. Смартфон буде мати порт USB Type-C і акумулятор ємністю 4000 мАг.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.